Анонси випусків

- Анонс найближчих випусків

Звітно-виборна конференція Львівського обласного товариства філателістів Асоціації філателістів України від 5 лютого 2012 р.

Звітно-виборна конференція Львівського обласного товариства філателістів Асоціації філателістів України від 5 лютого 2012 р. Звітно-виборна конференція Львівського обласного товариства філателістів Асоціації філателістів України від 5 лютого 2012 р.

5 лютого 2012 року відбулась звітно-виборна конференція Львівського обласного товариства філателістів Асоціації філателістів України. У конференції взяли участь 24 делегати зі Львова, Дрогобича та Борислава.

Було заслухано звіт про роботу правління за 2007-2012 роки, з яким виступив голова Правління, Заслужений філателіст України Олександр Жарівський.

На конференції також обговорили питання фінансової діяльності товариства, проблеми забезпечення колекціонерів філателістичною продукцією, залучення нових членів товариства, питання співпраці з Укрпоштою, участь у філателістичних виставках та інші.

Делегати конференції обрали новий склад Правління, Ревізійної комісії та делегатів на черговий з’їзд філателістів України, який відбудеться в Києві 23 вересня 2012 року.