Анонси випусків

- Анонс найближчих випусків

Погашення конверта, присвяченого проведенню Першої Національної філателістичної виставки «УКРАЇНІКА»

Філателістами Івано-Франківського ОТФ 6 грудня 2022 року в м. Івано-Франківськ було проведено погашення конверта, присвяченого проведенню Першої Національної філателістичної виставки «УКРАЇНІКА», яка проводилася з 6 по 18 грудня 1992 року в м. Івано-Франківськ у краєзнавчому музеї.

 

Укрпошта інформує про перенесення, запланованої на 25-29 травня 2022 р., XX Національної філателістичної виставки «Укрфілексп 2022»

Укрпошта інформує про перенесення, запланованої на 25-29 травня 2022 р., XX Національної філателістичної виставки «Укрфілексп 2022»

 

В Ужгороді завершилась чергова "Регіональна філателістична виставка "Закарпатолімпфіл - 2022"

Після огляду експонатів, які представлені на Регіональну філателістичну виставку "Закарпатолімпфіл 2022", журі виставки вирішило нагородити:

 

Перелік експонатів («Закарпатолімпфіл – 2022»)

ПЕРЕЛІК експонатів, які заявлені до участі у регіональній  філателістичній виставці «Закарпатолімпфіл – 2022»,  присвяченій відкриттю XXIV Зимових Олімпійських ігор.

 

У Рівному відбулась філателістична виставка «Краса і велич України. Рівненська область»

15 грудня 2021 року о 12 год. в Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулось відкриття виставки «Краса і велич України. Рівненська область». Виставка діяла для відвідувачів з 15 грудня 2021 р. по 10 січня 2022 р. Вхід для відвідувачів був вільний.

Філателістична виставка вперше експонувалась у Рівному. Жителі та гості міста змогли побачити близько 1000 одиниць різноманітного філателістичного матеріалу випущеного АТ «Укрпошта» та з приватних зібрань колекціонерів і музеїв.

 

ХIХ Національна Філателістична виставка "Укрфілекс Одеса-2021"

З 5 по 8 серпня 2021 року в морському порту Одеси відбулась ХIХ Національна філателістична виставка „Укрфілекс Одеса-2021” з міжнародною участю присвячена 30-річчю Незалежності України. Організаторами виставки були Асоціація філателістів України, Одеське обласне товариство філателістів АсФУ, при співпраці з Акціонерним товариством «Укрпошта». На виставці було представлено 73 експонати, з них дев’ять у класі філателістичної літератури. Серед експонатів були володарі золотих медалей Всесвітніх виставок та попередніх Національних.

 

В Ужгороді пройшла філателістична виставка "Закарпатолімпфіл - 2020"

В Ужгороді пройшла філателістична виставка В Ужгороді пройшла філателістична виставка

У спорткомплексі «Юність» міста Ужгорода із 23 по 26 липня 2021 року проходила чергова, уже 5-та Регіональна філателістична виставка «Закарпатолімпфіл-2020», присвячена літнім Олімпійським іграм в Токіо. На виставці було представлено 64 експонати у дев’яти класах. 8 експонатів у позаконкурсному класі. Крім експонентів із Закарпаття були і гості із різних міст України, а саме: із Києва, Харкова, Дніпра, Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Чернівців, Костянтинівки та Калуша. Протягом виставки учасники та гості мали можливість придбати філматеріал та зробити спеціальне погашення: «Регіональна філателістична виставка».

 
More Articles...