Анонси випусків

- Анонс найближчих випусків

26 січня 2023 року калуські філателісти відзначили ювілей Мирослава Романович Левицького

Мирослав народився в селі Леньківці Кіцманського району Чернівецької області (тепер – Чернівці). Проживає в м.Калуш Івано-Франківської обл. Професійну кар`єру розпочав в 1981 році піаністом ВІА "Росинка" при Івано-Франківському педінституті ім. В.Стефаника.

 

Нові конверти Львівського обласного товариства АсФУ

14 жовтня 2022 року філателісти Івано-Франківського ОТФ погасили художній немаркований конверт, присвячений 80-річчю утворення УПА.

 

Відкритий лист Генеральному директору АТ "Укрпошта"

Відкритий лист Генеральному директору АТ "Укрпошта"

 

Спеціальне погашення у Львові, присвячене персональному проєкту Петра Сметани в контексті 59-ї Венеціанської бієнале

Спеціальне погашення у Львові, присвячене персональному проєкту Петра Сметани в контексті 59-ї Венеціанської бієнале Спеціальне погашення у Львові, присвячене персональному проєкту Петра Сметани в контексті 59-ї Венеціанської бієнале

1 липня 2022 року в Палаці Потоцьких у Львові(генеральний директор Тарас Возняк) за підтримки депутата Львівської міської ради Романа Грицевича та Львівської дирекції АТ „Укрпошта”(директор Євгеній Савчук) відбулось спеціальне погашення марки за проектом „Власна марка”, присвячене персональному проєкту відомого львівського художника Петра Сметани в контексті 59-ї Венеціанської бієнале.

 

Відкритий лист Генеральному директору АТ "Укрпошта" від Асоціації філателістів України

Відкритий лист Генеральному директору АТ "Укрпошта" від Асоціації філателістів України

 

Перемога українських філателістів у Афінах: вперше за 30 років номінація на Гран-прі!

peremoha-ukrainskykh-filatelistiv-u-Afinakh

Колекція одеського філателіста Дмитра Френкеля стала 2 із 500 учасників на європейській виставці в Афінах.

В Афінах завершилася знакова для колекціонерів з усієї Європи філателістична виставка "NOTOS 2021". Це одна з перших подій для колекціонерів, з початку пандемії, яка проходила офлайн

 

До уваги філателістів!

Укрпошта продовжує розпочату практику випуску поштових марок у нерозрізаних друкарських аркушах. У ІІ півріччі 2020 р. планується випуск наступних аркушів: «Маяки України», «Відзнака Залізного Хреста», «Лицарі духу». Тираж аркушів обмежений.

Для організації прозорого процесу приймання попередніх замовлень на такі випуски Укрпошта запросила до співпраці Асоціацію філателістів України.

 

Голову колегії суддів АсФУ привітали з ювілеєм

7 вересня 2017 року голова колегії суддів та голова виставкової комісії Асоціації філателістів України Веслав Олександрович Савін відсвяткував ювілей – 75-й День народження. Окрім родини, його приїхали привітати філателісти Львівщини, Буковини та Тернопільщини.

 

Фінал молодіжного конкурсу філателістів у Наленчові (Польща)

Фінал молодіжного конкурсу філателістів у Наленчові (Польща) Фінал молодіжного конкурсу філателістів у Наленчові (Польща)

4-7 червня у місті Наленчув неподалік Любліна (Польща) відбувся Фінал 53-го загальнопольського Молодіжного філателістичного конкурсу. У рамках Угоди про співпрацю між Львівським та Люблінським товариствами філателістів та за запрошенням Голови організаційного комітету конкурсу Ришарда Кузмідерського були присутні і представники Львова.

Молоді філателісти у трьох вікових групах вирішували тестові завдання, готували малі експонати та давали відповіді на бліц-запитання. У фіналі взяли участь біля восьмидесяти учасників з усіх теренів Польщі. Основними темами питань були знання філателії та історія Люблінського краю.

 

Ювілей Валентини Василівни Худолій

Ювілей Валентини Василівни Худолій Ювілей Валентини Василівни Худолій

Велика дружня родина працівників «Укрпошти» вітають колегу, чудового фахівця, чуйну, розумну та щиру людину й просто гарну жінку, Валентину Василівну Худолій зі славним ювілеєм.

Самовіддано працюючи на протязі багатьох років в поштовій галузі, Валентина Василівна зарекомендувала себе сучасним спеціалістом, досвідченим керівником з кадрових питань.