Анонси випусків

- Анонс найближчих випусків

Зустріч філателістів у Львові, що відбулась 25 листопада

Зустріч філателістів у Львові, що відбулась 25 листопада Зустріч філателістів у Львові, що відбулась 25 листопада

25 листопада 2012 року у Львові відбулась чергова велика  зустріч філателістів України. Уже давно Львів не бачив такої кількості гостей (а їх зібралось більше сорока). На зустрічі можна було зустріти гостей з Харкова, Луганська, Кривого Рогу, Луцька, Чернівців, Івано-Франківська, Києва, Ужгорода та інших міст України.

На цій зустрічі колеги за захопленням могли обмінятись свіжою інформацією про новинки філателії та обговорити напрями подальшої співпраці щодо виставкової роботи, покращення розвитку філателії у рамках Концепції розвитку філателії України на 2013-2018 роки.

Не обійшлося без розмов про координацію діяльності обласних товариств філателістів АсФУ, для чого було вирішено зібрати реєстр даних обласного активу. Це дасть можливість більш оперативно інформувати обласні товариства про заходи Асоціації, прийняті рішення та отримувати зворотні дані про проблеми місцевих товариств.

Родзинкою зустрічі у черговий раз стала робота виїзного кіоску з реалізації філателістичної продукції, який організувала Львівська дирекція УДППЗ «Укрпошта». Чарівні працівники Оксана та Леся, як завжди, пропонували філателістам новинки випусків поштових марок, конверти першого дня, філателістичну літературу, конверти України. Та й виторг у цей день був нівроку (значно більше ніж у звичайний торговий день).

Загалом від зустрічі у виграші були всі: і філателісти, і пошта.

Зустріч філателістів у Львові, що відбулась 25 листопада Зустріч філателістів у Львові, що відбулась 25 листопада