Анонси випусків

- Анонс найближчих випусків

Філателія без кордонів

Для кожного філателіста участь у будь-якій виставці подія неординарна. Щодо національної виставки, то це вже справжнє свято. Кропітка підготовка, урочисте проведення і, врешті, очікування і оголошення результатів.

Цьогоріч черговий ХV форум «Укрфілексп» вперше приймало Закарпаття. 28.09 - 01.10.2017р. Ужгород став філателістичною столицею України. Майже сто експонатів зручно розмістились у фойє музично-драматичного театру. Колекціонери усіх регіонів країни, а також гості з-за кордону (7 країн) надали свої доробки в усі запропоновані виставкові класи.

Під час підведення підсумків Голова журі Веслав Савін підкреслив високий рівень робіт, а також звернув увагу на суттєве його зростання.

Гран-прі виставки отримав експонат філателістки з Одеси Галини Філонової. Традиційно активну участь продемонстрували філателісти Львівського товариства. Десять колекціонерів надали понад 15 розробок і отримали, незважаючи на дуже суворе суддівство, десять медалей усіх ґатунків.

Велику золоту медаль і спеціальний приз за експонат «Від сокільства до олімпійських звитяг» отримала Оксана Болібрух. Золоту медаль за «Курсування пошти Львівських судів» вручили Олександру Жарівському. Позолоченими медалями відзначили «Живий індикатор» Василя Прухницького та «Живопис італійського Відродження» Володимира Крив’яка.

Закінчився «Укфілексп-2017». Наприкінці жовтня має відбутись міжнародна виставка у Львові. Отже, розслаблятись зарано.

Василь Прухницький, заслужений філателіст України

Філателія без кордонів

Філателія без кордонів

Філателія без кордонів

Філателія без кордонів

Філателія без кордонів

Філателія без кордонів

Філателія без кордонів