Анонси випусків

- Анонс найближчих випусків

Анонс випусків на жовтень

Українське державне підприємство поштового зв‘язку «Укрпошта» у жовтні 2012 року планує виготовити наступну поштову продукцію. Художні марковані конверти:

  1. «Конкурс дитячого малюнка «Україна – футбольна країна». Тираж – 1 397 000 прим. На конверті зображено малюнок однієї із переможців конкурсу «Україна – футбольна країна» Ірини Кирпатенко (10 років).
  2. «275 років з часу встановлення постійного поштового зв’язку між Вінницею та польським містом Радомом». Тираж – 675 000 прим. На конверті зображено фрагмент карти України та Польщі, герби міст Радома та Вінниці та поштову карету.
  3. «225 років з часу відкриття папірень у смт Понінці та с. Снітівці Хмельницької області». Тираж – 640 000 прим. На конверті зображено циліндричну машину для виготовлення картону.
  4. «Свято-Троїцька церква, смт Котельва». Тираж – 937 000 прим. На конверті зображено Свято-Троїцьку церкву в смт Котельва, Полтавська область. Свято-Троїцька церква – діючий православний храм, цінна історико-архітектурна пам'ятка Лівобережної України в стилі неокласицизму; найзначніша пам'ятка селища і району.

Художні немарковані конверти:

  1. «Чигирин. 500 років» (КПД). Тираж – 4 100 прим. На конверті зображено карту видатного вченого-геодезиста Ф.Ф. Шуберта.
  2. «70 років з дня створення підпільної молодіжної організації «Молода гвардія». Тираж – 74 000 прим. «Молода Гвардія» - підпільна антифашистська організація в Краснодоні Луганської області, діяла з вересня 1942-го до січня 1943 року. Згідно з радянською історіографією, активісти МГ поширювали листівки, здійснювали диверсії проти нацистів. Більшість молодогвардійців була закатована німцями. На конверті зображено пам’ятник молодогвардійцям в місті Краснодоні Луганської області.
  3. «Санаторій «Трускавець». Тираж – 152 000 прим. На конверті зображено один із корпусів санаторію «Трускавець». Санаторій “Трускавець” - це тиха і екологічно чиста зона. Це багата діагностично-лікувальна база, традиції десятків років, відбірний персонал.
  4. «Командний чемпіонат Європи «МОТОКРОС НАЦІЙ». Тираж – 100 000 прим. Конверт присвячено Командному чемпіонату Європи «Мотокрос європейських націй», який відбудеться 13-14 жовтня в столиці України. Це найпрестижніші в Європі змагання. Командний Чемпіонат Європи ще називають Європейськими Олімпійськими іграми з мотоспорту. На конверті зображено логотип чемпіонату.
  5. «Федерація мотоциклетного спорту України. 1992-2012». Тираж – 51 000 прим. Конверт присвячено Федерації мотоциклетного спорту України, яка займається розвитком мотоциклетного спорту, проведенням на високому організаційному і спортивному рівнях Національних Чемпіонатів з різних дисциплін (мотокрос, спідвей, кільцеві перегони, ендуро, тріал, мотоциклетний туризм). На конверті – логотип Федерації.
  6. «80 років. Чернігівська область». Тираж – 160 000 прим. На конверті зображено герб Чернігівської області та традиційний для Чернігівщини орнамент.