Анонси випусків

- Анонс найближчих випусків

Відповідь Аліна О. на відповідь Плотнікової

Шановна, Оксана Миколаївна!

Вашу відповідь від 20.04.2012 за №27-605 Ми отримали і розцінюємо її, як типову бюрократичну відписку, в написанні яких добре розуміється Ваша підлегла Оксана Ремез. Мабудь тому Ви ЇЇ і тримаєте на робочому місті. Цю відписку Ми розглянули на зборах Чернігівського обласного осередку АСФУ і не могли залишити без відповіді.

По-перше. Виконавська дисципліна в Укрпошті шкутильгає, бо відповідь заадресована 28.04.2012 (по поштовому штемпелю на конверті ). 26.04.2012 р. Я телефонував на відкриту лінію і запитав, - "Де відповідь на наш лист? "Ваш працівник занотував моє питання. На завтра 27.04.2012 з телефону 044 323 2153 зателефонувала Ваша працівниця (її ім'я на жаль Я не спитав) і, коли Я спитав про відповідь на наш лист, Вона відповіла, що лист направлений 20.04.2012 р. Відповідь Вашої працівниці на моє повідомлення, що листа 27.04.2012.р. на пошті немає, мене шокувала. Вона сказала, що за це не відповідає. Приїхали, а хто ж тоді відповідає, як не Укрпошта?!! Робіть висновки самі.

Як Ви збираєтесь виконувати положення, що Абонемент надає його власнику гарантоване право на отримання замовленої продукції - за номінальною вартістю?

Маємо надію,що Ви дослухаєтесь наших порад що до вартості погашених марок, яка повинна бути 25 - 30 відсотків від номіналу. Хоча нам відомо, що ціна на блок "Кубок Делоне" планується в розмірі 160.0 гривнів, що складає 50.0 відсотків.

Дуже спірні доводи з Вашого боку, що стосуються погашення поштових марок.

Щодо пересилання поштових бандеролей, то нам зовсім не зрозуміло Ваше небажання вносити зміни до програмного продукту і зрівняти вагу бандеролі внутрішньої і міжнародної до 5 кг. В тім, якщо Ви вважаєте доцільним губити на цьому дохідну частину свого бюджету,то це вірна позиція державного керівника. На нашу думку, діло в не високій компетенції Ваших працівників і в небажанні їх до кінця ривчити конкретне питання. Підтвердженням цього є заява в. о. генерального директора В.Г. Гуркова на засіданні художньої ради, де Він заявив, що нічого в цьому не розуміє, але буде слухати філателістів-членів цієї ради. І це заявляє керівник, який багато років пропрацював на пошті на різних посадах. Ми не уявляємо що щось подібне міг сказати Головний Поштмейстер Ліхтенштейну, де 15.0 відсотків Державного бюджету складають доходи від продажу поштових марок. Як кажуть, коментарі зайві.

Не відповідає дійсності той факт, що від Чернігівської дирекції і обласного осередку АСФУ за останні роки не надходило пропозицій щодо випуску конвертів, проведення спец погашень, замовлення художніх немаркованих конвертів, виготовлення постійно діючих штемпелів з пересувною датою. Це підтвердив директор Чернігівської дирекції Приходько В.В.

По наддрукам нових номіналів на загально вживаних поштових марках 1 та 3 коп. на нашу думку, потрібно відкривати карну справу.

І на цей раз маємо надію отримати ґрунтовну відповідь на всі підняті в цьому листі питання . Свою відповідь просимо заадресувати на адресу:

ОЛЕКСАНДРУ АЛІНУ
ПОШТОВА СКРИНЬКА-8
14000 ЧЕРНІГІВ

За дорученням загальних зборів активу Чернігівського обласного осередку АСФУ, ОЛЕКСАНДР АЛІН - секретар зборів.