Анонси випусків

- Анонс найближчих випусків

Виставка «Святковий Львів»

Виставка «Святковий Львів» Виставка «Святковий Львів»

Напередодні Святкування Дня Святого Миколая 17 грудня 2012 року у Музеї пошти (Палац Бандінеллі) м. Львова відбулось відкриття філателістичної виставки «Святковий Львів».

У своєму слові начальник Львівського поштамту Михайло Лишак відзначив, що після тривалої перерви музей пошти оновив свою експозицію і радо зустрічає львів’ян та гостей міста у ці передсвяткові дні. Спільна праця поштовиків з колективом Львівського історичного музею має сприяти поглибленню вивчення історії пошти та наповнення залів музею новими експонатами.

Заступник директора Львівського історичного музею Тарас Рудько подякував філателістам Львівського обласного товариства АсФУ за надані колекції для експонування та відзначив, що Львів завжди є святковий: напередодні Миколая, Нового Року та Різдва Христового, у День міста Львова та інші дні. І кожен львів’янин має докластися, щоб наше чудове старовинне та молоде душею місто завжди жило, випромінювало радість та надавало енергії всім, хто тут живе чи гостює.

Під час спілкування керівників пошти та музею з філателістами було також обговорено ряд питань, щодо спільної подальшої діяльності з розвитку філателії, виконання Концепції розвитку філателії на 2013-2018 роки та залучення дітей та молоді до філателістичного руху.

Ігор Паньонко – Голова Львівського обласного товариства АсФУ

Виставка «Святковий Львів» Виставка «Святковий Львів»